Απολαύστε το χρηματοκιβώτιο και τη δυνατότητα! - Xeeder

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Xeeder Technology Co., Ltd.

Xeeder Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Xeeder Technology Co., Ltd. Xeeder Technology Co., Ltd. Xeeder Technology Co., Ltd. Xeeder Technology Co., Ltd.
周年 5 周年 6

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Xeeder
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. τεχνολογίας Xeeder, που περιορίζεται, που ιδρύεται το έτος 2006 σε Shenzhen, Κίνα, είναι παγκοσμίως διάσημη επιχείρηση ασφάλειας που παράγει κυρίως την κλειδαριά πορτών έξυπνων καρτών που ήδη επιτυχώς εφαρμόστηκε με τη λειτουργία NFC.

 

Το Xeeder πήρε συνεχώς το ISO9001: 2000 πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης από το 2009 ως το 2012 και παρεχόμενη έξυπνη κλειδαριά πορτών για SIEMENS το 2010. το 2011, διεπαφή λογισμικού Xeeder εγκρίθηκε από Micros-Fidelio, το διεθνές πιό επιτακτικό σύστημα PMS. Είμαστε ένας από τους λίγους κατασκευαστές κλειδαριών που χτίζουν τη σχέση με τους μικροϋπολογιστές στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας.

 

Η βασική τεχνολογία του Xeeder είναι πάντα στο κύριο επίπεδο στον κόσμο και δεν σταματάμε ποτέ ακολουθούμε της καινοτομίας και της βελτίωσης στο προϊόν, και αυτό είναι η ψυχή της ευημερίας Xeeder και το κλειδί να γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλές στον κόσμο στα προηγούμενα 7 έτη. Είμαστε ένας από τον πρώτο και γρήγοροι λίγες επιχειρήσεις στην Κίνα που αναπτύσσει την τεχνολογία NFC στο σύστημα κλειδαριών πορτών και προωθήσαμε το σύστημα κλειδαριών ξενοδοχείων NFC μπροστά από άλλους έξυπνους κατασκευαστές κλειδαριών πορτών στην Κίνα λόγω της σχέσης μας με NXP, η κορυφαία ομάδα σε NFC. Η μεγαλύτερη Κίνα CEO NXP επισκέφτηκε Xeeder σε Shenzhen το Δεκέμβριο του 2012 και υπεγράφησαν τις συνεταιριστικές συμφωνίες με Xeeder για να παρέχει τη σταθερή και μακροπρόθεσμη τεχνική υποστήριξη για κάθε προϊόν κλειδαριών πορτών ξενοδοχείων Xeeder NFC.

 

Το σύστημα κλειδαριών ξενοδοχείων Xeeder χρησιμοποιείται ήδη από τους πελάτες που βρίσκονται σε πάνω από 50 χώρες και οι περιοχές, που περιλαμβάνουν όχι μόνο τις αναπτυσσόμενες χώρες συμπαθούν τη Βραζιλία, τις χώρες της Αφρικής και Βιετνάμ αλλά και τις χώρες στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το σύστημα κλειδαριών ξενοδοχείων Xeeder καλύπτει τους διάφορους τομείς, εκτός από τα ξενοδοχεία, λαμβάνουμε επίσης την υψηλή αναγνώριση από τα θέρετρα, τα διαμερίσματα, τα σχολεία και τα νοσοκομεία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xeeder Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Michael

Τηλ.:: 86-755-83663830

Φαξ: 86-755-83663832

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)